Andrés Iniesta tornarà al Barça

Rate this post

Va marxar per la porta gran, però Andrés Iniesta tornarà al Barça. Ja ho deia ell en la roda de premsa del seu comiat que “tant de bo pugui tornar”. I així ho ha confirmat Josep Maria Bartomeu durant el 39è Congrés Mundial de Penyes.

“Ha acabat la seva etapa com a jugador, però tornarà per fer altres tasques que ja hem parlat”, ha afirmat el president del Barça. Unes paraules que no han estat més que un elogi per a un dels futbolistes que ha marcat més les diferències en els últims anys i ha estat una referència del model Barça. I així, amb senzillesa, l’ha fet ser el millor club del món.

No ha dit perquè fer, si amb un paper a la Masia, si com a entrenador del filial, si com a tècnic de les categories inferiors, si des de la direcció esportiva… però el que sí es confirma novament és que Iniesta tornarà a ser blaugrana. Ara està en un petit recés al Vissel Kobe japonès per tancar la seva etapa com a futbolista professional, però el seu futur serà a can Barça.

Iniesta Barça EFE

EFE

“L’admiració i el reconeixement a Iniesta no és només nostre, sinó de tot el món del futbol”, ha afegit un Bartomeu que ja comença a pensar en el compte enrere pel retorn d’Iniesta al Barça. Un futbolista que ha aportat molt al club i que ara el club li ofereix una nova porta d’entrada.

El Barça és Iniesta i Iniesta és el Barça. Els camins s’han de tornar a creuar sí o sí perquè es necessiten i perquè el futur també ha de tenir el nom d’Andrés Iniesta.

Anar a la font
Bernat Aguilar

Powered by WPeMatico

Translate »