Andrea Ros manté les acusacions contra Pasqual: “Sé el que vaig viure”

Rate this post

L’actriu Andrea Ros, que va acusar de maltractes en l’àmbit laboral a l’ex director del Teatre Lliure, Lluís Pasqual, ha parlat per primera vegada davant la càmera després de l’inici d’aquesta polèmica, al juliol. Davant un equip de TV3, ha replicat Núria Espert, qui l’havia acusat d’inventar-se els fets.

La denúncia de Ros va obrir una gran polèmica entre partidaris i detractors de Pasqual. En defensa de Ros va sortir un manifest, Dones i Cultura, que avalaven 800 professionals del sector, que van reclamar el cessament del director. Un altre text, signat per algunes de les més veteranes figures del món del teatre, va donar suport a Pasqual. Finalment, Pasqual va dimitir, tot argumentant que no se sentia còmode en no gaudir de la plena confiança de l’equip del Lliure.

Núria Espert, que actuava amb Ros a la representació del Rei Lear on s’havien produït els incidents, ha assegurat que això no va passar, i que Pasqual mai no va tenir “una veu més alta que l’altra per a cap dels actors”. Ros diu, en canvi, que Espert va veure com Pasqual la vexava.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »