Andrea Levy va d’influencer i publicita grans marques: “Le prestan la ropa”

Encara no fa un any que Andrea Levy va abandonar Catalunya per fer carrera política a Madrid. A la capital espanyola, la dirigent popular catalana és consellera de Cultura de l’Ajuntament. Tot i que sembla que hi ha una altra feina que li crida tant l’atenció com la de servir els madrilenys: imitar les influencers i fer publicitat de marques de moda a través d’Instagram.

Andrea Levy EFE

EFE

Els darrers mesos, Levy ha omplert el seu perfil de fotografies anunciant roba. Conjunts de Zara, Ágatha Ruiz de la Prada i Juan Duyos que la política del PP llueix als esdeveniments culturals on va pel seu càrrec institucional, com la gala dels premis Forqué, o fins i tot al mateix ple de l’ajuntament, i que després promociona a Instagram entre els seus seguidors. Segons ha pogut saber Eldiario.es de fonts properes a la consellera, aquestes marques “le prestan la ropa” i ella els fa publicitat “por deferencia”. Vaja, que s’excusa assegurant que no cobra ni un duro per fer de model i que després torna la roba.

 

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Gala anual personaje del año de @vanityfairspain donde se premió a Antonio Banderas

A post shared by Andrea Levy Soler (@alevysoler) on

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Pleno Ayuntamiento de Madrid

A post shared by Andrea Levy Soler (@alevysoler) on

L’ajuntament del PP la defensa: “la moda es cultura”, esgrimeixen. La propera Mercedes-Benz Fashion Week Madrid, amb parada al despatx que Andrea Levy té a la Conselleria de Cultura.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: