Andrea Levy acusa Borrell i Batet de “posar en dubte la nació espanyola”

Rate this post

La vicesecretària d’Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, ha acusat aquest diumenge el ministre d’Exteriors, Josep Borrell, i la ministra de Política Territorial, Meritxell Batet, de “posar en dubte la nació espanyola” i “l’acció de la justícia”. Els socialistes van afirmar aquesta setmana que preferirien que els líders independentistes empresonats estiguessin en llibertat.

Levy ha assegurat que els espanyols són “ostatges de les polítiques compromeses de Pedro Sánchez amb els independentistes” en considerar que el president espanyol demostra “laxitud” a l’hora de “defensar la Constitució i l’Estat de Dret”. “El pacte ocult al què va arribar Pedro Sánchez amb els independentistes fa que la unió entre partits constitucionalistes tingui una major debilitat”, ha afirmat.

D’altra banda, la vicesecretària del PP ha assenyalat que “Sánchez està traslladant la debilitat del seu govern” a l’economia i comença a haver-hi “incertesa i inestabilitat”. “Podem dir i diem que des del PP que l’executiu socialista és ja un govern en caiguda lliure en el què la rectificació és constant”, ha criticat.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »