Andrea Fuentes, nova seleccionadora de l’equip nord-americà de sincronitzada

Rate this post

La catalana Andrea Fuentes, excomponent del gran equip de natació sincronitzada espanyol, s’ha convertit en l’entrenadora en cap de l‘equip nord-americà de natació artística, segons ha anunciat ‘USA Syncro’.

Fuentes, tres vegades olímpica (Atenes, Pequín i Londres) i la dona espanyola més llorejada de la història dels Jocs amb Mireia Belmonte, que també acumula quatre metalls, va entrar en contacte amb les nord-americanes arran d’entrenar l’equip en alguns campus de desenvolupament i tecnificació.

“Estem molt satisfets per donar la benvinguda a una persona amb les credencials d’Andrea Fuentes com a directora tècnica del nostre equip nacional sènior”, va dir Linda Loehndort, presidenta de ‘USA Syncro’. L’objectiu de l’equip nord-americà és tornar a estar en l’elit d’aquest esport, del que va arribar a ser un dels grans dominadors, per això han elegit Fuentes.

L’espanyola va guanyar dues medalles de plata en els Jocs de Pequín, una altra de plata en el duet i una més en bronze en els Jocs de Londres. A més va guanyar setze medalles en Mundials i altres tantes en competicions continentals. Es va retirar el 2013 i des d’aleshores ha alternat projectes personals a Espanya i a l’estranger.

“Aquesta serà la meva primera vegada com entrenadora en cap i estic molt motivada per treballar als Estats Units, el país en el qual va néixer aquest meravellós esport”, ha dit Fuentes en declaracions difoses per la Federació nord-americana. Fuentes, que parla anglès, francès i italià, és titulada en nutrició i succeeix en el càrrec Lolli Montico, qui deixa el lloc després d’haver dirigit a l’equip nord-americà en els últims tres anys.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »