Ana Rosa va de groc i aclareix: ‘No soy independentista’

Rate this post

Ana Rosa té més vestits que dies té l’any. Dins del seu armari hi cap tot el Grup parlamentari de Ciutadans, per triar-ne un a l’atzar. El dijous s’ha aixecat contenta, l’endemà de Sant Valentí, i ha pensat, avui sí. En Blau porta setmanes comprovant com AR esquiva aquest color. Una mostra:

Ana rosa quintana programaanarosa

ana rosa Telecinco

ana rosa Telecinco

ana rosa Telecinco

ana rosa @elprogramadear

Telecinco

Però el groc piolín de total look ha motivat una justificació de la presentadora, que no calia. Cap dels seus teleespectadors, ni tampoc els que no ho són, la creu pròxima a l’independentisme. Un dels seus tertulians, Jesús Cintora ha criticat l’abús que moolts polítics del PP fan de la bandera espanyola al canell quan van a declarar als jutjats.

Ricardo Costa PP audiencia nacional judici - EfeEFE

AR ha saltat a defensar el partit imputat per corrupció: “Los americanos, los franceses están orgullosos de su bandera. Nosotros también, es la bandera de nuestro país”. I ha aprofitat per aclarir que a partir del tema de la independència, hi ha gent honrada que abans no hauria posat la bandera però ara, en aquest context, sí que ho fan. Recorda que no cal generalitzar i afirma: “Yo hoy voy de amarillo y no significa que sea independentista”. Cintora s’ha justificat criticant els polítics que exhibeixen la bandera: “Jo només dic que em crida l’atenció que els que porten bandera, després s’emportin els diners de tots”.

Ricardo Costa ha confessat en seu judicial que el PP cobrava en negre de suborns a canvi d’adjudicacions. Però ho va fer amb una canellera rojigualda enorme i ben visible pel tribunal. Deu considerar-ho un atenuant per la condemna que li caurà. Ana Rosa ja té la sentència escrita, la dels independentistes confessos i la dels corruptes confessos. Si AR hagués d’absoldre’n només a uns, a qui salvaria? Com el poble, a Barrabás.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »