Ana Rosa Quintana sentencia que l’independentisme desapareixerà com ETA

Ana Rosa Quintana entrevistada al diari ABC pel columnista català Salvador Sostres: què podria anar malament? La presentadora de Telecinco no es deixa fotografiar pel diari, escarmentada per les moltes portades i webs que ha ocupat durant les vacances a les Balears. Ara ja s'ha refugiat a Sotogrande (Cadis) i rep Sostres per atacar l'independentisme. Li agradar semblar la 'bèstia negra' de 2 milions de persones a les que repudia al seu programa. Ja va anunciar que el procés acabava amb els missatges robats a Puigdemont que va publicar. Ara hi torna.

ana rosa iot 2019 gtres 

GTRES

Quintana: "La sentencia será la noticia del otoño, junto a la repetición de las elecciones. Pero no creo que ponga fin a una era porque todavía hay 2 millones de catalanes que votan independencia. Esto va a requerir mucho tiempo. Pero mira qué ha pasado en el País Vasco: ha costado, pero las cosas han cambiado". A Euskadi segueixen votant en clau independentista a Bildu. Allà el que ha canviat és que ha desaparegut ETA, així que AR compara ETA i el moviment indepe anunciant que com una , l'altre desapareixerà. Empresonant indepes com etarres?

ana rosa i marit aigua al coll GTRES

GTRES

Sostres no pregunta pels problemes judicials del seu marit Juan Muñoz, segueix l'espès silenci periodístic sobre aquest sumari de l'Audiència Nacional. Troba més oportú preguntar-li  per una cançó (Mediterráneo de Serrat) o una sopa freda ("el gazpacho"). Periodisme incisiu d'estiu. Sobre Catalunya, Ana Rosa té una espineta clavada: diu que algun diari independentista la tracta malament. A quin es deu referir?

ana rosa platja GTRES

GTRES

"De los temas que he tratado me ha herido el independentismo. Hemos contado cosas relevantes sobre ellos y me he convertido en la diana de una serie de periódicos y otros medios que se inventan lo que sea para insultarme". Que digui quina notícia s'ha inventat qui.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: