Ana Rosa perd els papers amb Catalunya: “Quim Torra es como Aramís Fuster”

Rate this post

Ana Rosa Quintana té dos temes al cap i al programa: GH VIP i Catalunya. Dedica moltes hores a cadascun, fa dues tertúlies llarguíssimes, la política i la del cor, on els tracta a dojo. I ha passat el que havia de passar, ha barrejat dins el seu cervell ambdues obsessions. Quan tractaven a la tertúlia política sobre Catalunya, una tertuliana se sorprenia que el president de la Generalitat demani mediació internacional “al papa Francisco y a Donald Trump”.

ana rosa t5

Telecinco

Quan sent aixó, Ana Rosa deixa caure “Torra es como Aramís Fuster, que dice que tiene relaciones con Obama”. Una tertuliana diu “Vive en la luna, vive alejadísimo de la realidad” i el de sempre, Eduardo Inda, el que no publica cap notícia del marit d’Ana Rosa, ho remata “Aramís Fuster es mas realista que este tipo supremacista y fascista“. Aquest és el vídeo:

Serà perquè la bruixa Aramís Fuster és de Berga i tot el que és català els sembla igual, excepte Albert Rivera. Serà perquè Ana Rosa estava espessa a les 9 del matí quan obria el programa amb aquesta qüestió. O serà per l’escàndol del seu missatge amenaçador a un tuitaire que segons el diari El Mundo és autèntic i segons El Español és fals. La guerra de mitjans arriba a aquest punt. Uns expliquen la detenció i presó del marit de Quintana per presumpta extorsió i altres ho silencien. Uns donen per demostrat que Ana Rosa amenaça espectadors i altres sostenen el contrari. Els espectadors espanyols ja no saben de quina reina dels matins refiar-se: Susanna Griso o Ana Rosa? Sort que hi ha alternatives: a Catalunya Lídia Heredia i a Espanya apagar la tele.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »