Ana Rosa mostra l’aparthotel de Puigdemont a 78€/nit: “Su jaula de oro”

Rate this post

Si hi ha algú que patirà quan el Parlament triï nou president en el lloc de Puigdemont és Ana Rosa. La bèstia negra del president porta 6 mesos fent de paparazzi boja perseguint la vida privada, el menú i les cases del candidat a la reelecció. En Blau ja ha destacat titulars com “Cena langosta y Champán caro” o “Entramos en el palacete de Puigdemont” i el definitiu “Puigdemont es un mamarracho”. Al programa de dimarts han seguit la ruta pels domicilis que ha tingut el líder de JxC, obviant la cel·la de la presó a la que AR també va accedir per humiliar el president. Ara toca l’aparthotel de Berlín.

aparthotel puigdemont T5

Telecinco

La veu en off comença dient “A todo lujo. Bruselas, Waterloo y Berlín. Su aparthotel cuesta 78 € la noche en un barrio burgués de Berlín”. El rètol li diu a aquesta habitació única amb llit i taula “Jaula de oro”, després de qualificar-la de vida “a todo lujo”. Sanchis ja va escoltar a TV3 que Puigdemont reclama protecció tant si és considerat president com expresident. La llei l’empara però AR voldria que tornés a la cel·la per no qualificar les cases on dorm de gàbies d’or sinó simplement de gàbia.

las jaulas T5

Telecinco

La notícia és gairebé d’obertura: el programa comença a les 9 i a la fotografia comprovin que el vídeo s’emet a les 9:11. Cifuentes, Síria, Alsasua? Ana Rosa diu “No, obrim amb l’aparthotel de Puigdemont”. El seu periodisme  la fa parlar de luxes dient que la casa de Flandes, a la que anomena palacete com si fos la torre de la infanta, val un milió d’euros, si la compres. Però tot seguit afirmen que ara dorm en un llit a 78€ la nit. Un despropòsit. Aquí tenen el vídeo per si volen passar vergonya aliena.

Les sigles d’El programa de AR seguiran sent les d’El programa de ARujar (vomitar, en català no normatiu).

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »