Ana Rosa levita amb Albert Rivera: “A mí, como catalán, me duele todo esto”

Rate this post

Avui sí: El programa de A punto Erre punto és El programa de Albert Rivera. Ana Rosa no només comparteix inicials amb el president de Ciutadans. Comparteix tota la resta. Són la simbiosi perfecta. El dia que Susanna Griso havia anunciat que tindria a Eme punto Rajoy a Espejo público, AR truca ràpid al seu pilot de moto: “Àlbert ( amb accent a la A) tienes que venir”. Veurem qui haurà fet més audiència però les dues reines dels matins han tret el raspall per fer segnes entrevistes. A Griso li han caigut crítiques per fer-li una entrevista còmoda, fins al punt que Rajoy li ha dit que és la seva millor entrevistadora. Ana Rosa tenia rabieta i ha fet un massatge a Rivera, que és més jove que Rajoy.

ana rosa albert rivera Telecinco

Telecinco

La sobredosi de Ciutadans a les TV catalanes haurà fet que Toni Soler prepari l’enèsim sistema per suicidar-se després de la pistola, la corda i la xeringa. Arrimadas era a la mateixa hora a Els matins de TV3. Els espectadors indepes hauran posat el Canal Súper 3 per veure Doraemon. L’entrevista a Albert Rivera no ha tingut cap repregunta d’Ana Rosa. Ha fluit com un riu d’aigües càlides. Res a veure amb el combat de boxa entre Arrimadas i Lídia Heredia a la mateixa hora a TV3. Rivera repetia els mantres taronges “Puigdemont vive en un mundo paralelo”, “Cataluña es España”, “Los golpistas nos han metido la mano en el bolsillo”,“Hay que vigilar la educación” (assenyalant mestres catalans), “Si el nuevo govern no dice que se han equivocado hay que seguir aplicando el 155“, “A mí como catalán me duele”, “Soy catalán” i així tota l’estona. 

rivera ar t5

Telecinco

Televisivament ha estat mil vegades més interessant l’Arrimadas-Heredia de TV3 que el Rivera-Quintana de Telecinco. El més atrevit que ha fet Ana Rosa amb Rivera ha estat mostrar-lo per darrera per comprovar si s’ha fet un empelt de cabell o la coronilla és seva. Apostin a que TV3 haurà vençut d’audiència per golejada. Ana Rosa s’esforçava per presentar Rivera com “El hombre del día” per atacar Griso que tenia Rajoy. Se li ha anat la mà assegurant “Bueno, el hombre de la semana y del mes”. Li ha faltat dir: “Mi hombre”.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »