Ana Rosa destapa el vídeo de la Manada esnifant cocaïna després de la violació

Rate this post

Ana Rosa Quintana té accés en exclusiva a tot el sumari, els vídeos dels telèfons mòbils i els secrets de la Manada, absolts de violació per un tribunal navarrès. La xarxa no dóna crèdit a que tres jutges no hi vegin violació i Catalunya s’estremeix amb les imatges, també emeses a Telecinco, dels violadors de festa per Barcelona dies abans. AR s’apunta una altra exclusiva: el vídeo dels sevillans just després de violar la noia. AR les considera unes imatges “ bastante desagradables, que denotan la catadura moral de estos individuos“. Aquí podeu veure la gravació:

El vídeo està gravat a les escales d’un edifici, probablement el mateix on van abusar sexualment de la seva víctima, on els violadors es plantegen dormir, després de l’agressió sexual i abans de ser detinguts per la policia. Un simula aspirar i ensenya un paquet blanc que no és sucre. Després esnifa una substància que ha escampat pel replà de l’escala que sembla ser cocaïna mentre els altres riuen i li diuen “Que te aproveche, a dormir ya”. Ni l’advocat va considerar demanar d’atenuant que els violadors anessin drogats. No ha calgut. 9 anys de condemna per simples abusos.

video la manada t5

Telecinco

A Pamplona els manifestants estan cremats per una justícia navarresa que veu terrorisme a una baralla de bar d’Alsasua i no veu violació en 5 homes abusant sexualment d’una noia semi-inconscient. Indignació i plors de por que la pròpia filla pugui ser violada amb una justícia així:

mani manda efe

manada mani efe

EFE

Un calfred recorre el país. La crisi judicial ja és un clam.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »