Amenaça de retallades salarials a futbolistes

Diversos clubs de la Bundesliga pot ser que demanin als jugadors que acceptin retallades salarials depenent de com evolucioni la crisi del coronavirus, segons sha destapat amb les declaracions del director executiu del Werder Bremen, Klaus Filbry, que publica aquest dimecres el diari Weser-Kurier .

Si no es pot jugar res més, és una possibilitat molt plausible, però hem desperar a veure com evoluciona la situació. Si la temporada es pot jugar fins al final, amb o sense públic, la situació també pot veures alleujada, ha explicat Filbry. Actualment, la Bundesliga està suspesa fins almenys el 2 dabril, tot i que no és gens segur que es pugui reprendre en aquesta data. Mentrestant, els clubs continuen pagant als jugadors els seus salaris, tot i que laturada ha deixat a zero els ingressos per venda dentrades, i es veu com a imminent el collapse dels sucosos contractes de televisió i de patrocini.

Les crides perquè les estrelles de lesport més ben pagades acceptin retallades de sou se succeeixen. Entre aquestes destaca la del primer ministre de lestat de Baviera, Markus Söder. En aquest moment, com qualsevol altra persona, jo i els altres professionals del futbol estem pensant com afrontar la situació de la millor manera, ha dit Manuel Neuer, capità de la selecció alemanya i porter del Bayern Munic, al diari Bild.

Fonts daltres clubs, com el Borussia Dortmund, reconeixen que el tema seria discutit en làmbit intern amb lequip. El Hoffenheim sha pronunciat en el mateix sentit. Els nostres jugadors pot ser que hagin de prendre una decisió sobre això, però encara és massa aviat per especular, han dit per la seva banda fonts del Magúncia. No obstant, Andrej Dalinger, un advocat especialitzat en el tema, creu que els clubs no poden obligar unilateralment els seus jugadors a adoptar reduccions salarials. Sense lacord dels jugadors no és possible una retallada de salaris, ha dit Dalinger al canal televisiu Sport1. Segons ell, cada jugador haurà dacceptar un acord individual sobre aquest tema.

Seguir leyendo….

ElPeriodico.cat – ESPORTS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: