Amenaça col·lectiva

Lluny del calvari que va viure amb les baixes en els primers mesos de competició, Francisco Rodríguez es va presentar diumenge a Fuenlabrada amb l’única absència de Valery Fernández, després de recuperar de cop Pablo Moreno, Antonio Luna i Aday Benítez. Superades les lesions, ara fa falta controlar les sancions. El Girona també ha recuperat tranquil·litat amb les vermelles, després d’una fase de bogeria, però comença a tenir maldecaps amb l’acumulació de targetes grogues. Al Fernando Torres, Mamadou Sylla i Bernardo Espinosa van veure la quarta groga del curs i s’afegeixen als quatre futbolistes –Santi Bueno, Aday, Monchu i Cristóforo– que ja estaven amenaçats de suspensió. Una altra groga els farà tancar el primer cicle d’amonestacions, que han superat fins ara Gerard Gumbau (8) i Samu Saiz (6).

Juanpe demana pas

L’efecte més delicat de la mitja dotzena de futbolistes amenaçats és la coincidència de Santi Bueno i Bernardo Espinosa. L’uruguaià va veure la quarta groga contra el Castelló, una setmana abans que el colombià. Tot i que són la parella més habitual amb molta diferència, mantenir-los tots dos a l’onze és un risc, i encara més tenint en compte que Francisco només té tres centrals a la plantilla. El retorn a l’onze de Juanpe, que ha jugat dos partits sortint des de la banqueta –a Fuenlabrada no va ni entrar–, és més a prop.

L’Almeria perd Balliu

Precisament per acumulació de targetes grogues, el lateral de Caldes de Malavella Ivan Balliu es perdrà el Girona-Almeria de diumenge a Montilivi.

Anar a la font – El Punt Avui – Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: