Amb la llengua a fora contra el Bahcesehir (77-87)

El Joventut va pagar clarament la inactivitat de les dues setmanes en què ha estat aturat pels positius de coronavirus i, tot i l’esforç, no va poder evitar perdre la imbatibilitat contra el Bahcesehir turc, que no havia guanyat cap partit fins ara. Els verd-i-negres van tenir les baixes de Tomic i Dimitrijevic –positius–, de Ribas i Zagars –lesionats– i la nota positiva va ser que van reaparèixer Morgan i Dawson. Van debutar a Europa tres joves del planter: Kraag –ho havia fet a l’ACB–, Maronka i Helmanis. La Penya ha de girar full ràpidament perquè demà té un altre compromís a Belgrad contra un Partizan que ahir va tombar l’Unics, cosa que fa menys greu l’entrebanc verd-i-negre.

El Bahcesehir arribava a la cita sense el seu màxim anotador, Erik Green (20,7 punts de mitjana), però va trobar en Jamal Jones i Akpinar els seus herois. Tots dos venien de tenir 9 punts de mitjana i van acabar amb 34 i 23 respectivament. A més, Álex Pérez va dominar el ritme amb 13 assistències abans de marxar al Fenerbahçe aprofitant que al davant la Penya només tenia Bassas de base. Van haver de jugar Dawson i Ventura en la direcció quan Bassas es va carregar de faltes.

El matx va començar amb Jones com a protagonista (12 punts) i agafant avantatge (15-22). La renda es va mantenir fins al descans (41-48). La Penya, però, va notar el cansament i la falta de sensacions i arribava sempre un segon tard, i el Bahcesehir va obrir forat (53-70). Tot i això, els verd-i-negres van treure el caràcter per posar pressió (64-70), però van pagar l’esforç i un 0-7 va sentenciar (64-77). La Penya ho va donar tot, però va ser insuficient

Anar a la font – El Punt Avui – Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: