Amaia Salamanca, sobre la seva pèrdua de pes: “Faig esforços per engreixar-me”

Rate this post

Amaia Salamanca ha estat notícia recentment en fer-se visible que ha patit una considerable pèrdua de pes. L’actriu ha estat protagonista d’una gran polèmica, envoltant-la uns rumors que l’acusaven d’estar immersa en un trastorn alimentari. La protagonista de Sin tetas no hay paraíso és mare de tres nens petits, Olivia, Nacho i Mateo, de quatre, tres i un any respectivament. Però en el seu cos no es nota massa haver tingut tres embarassos recentment…

Com dèiem, han estat molts els comentaris que ha rebut recentment criticant el seu estat físic. I ella els ha contestat negant tenir bulímia o anorèxia en moltes ocasions: “No soc anorèxica. Estic treballant molt, estic amb els nens… És una etapa de la meva vida que, de sobte, estic més consumida”, es justificava.

 

A post shared by Amaia Salamanca (@amaiasalamanca) on

 

A post shared by Amaia Salamanca (@amaiasalamanca) on

 

A post shared by Amaia Salamanca (@amaiasalamanca) on

Però el terratrèmol mediàtic la segueix perseguint. Salamanca ha decidit prendre-s’ho amb més calma i relaxar-se, deixant enrere aquesta etapa en la qual ha treballat al teatre amb un ritme frenètic. Aquesta setmana ha assistit a uns premis, per això, en els quals ha aprofitat per parlar sobre la situació en la qual es troba.

Amaia Salamanca premis EFE

EFE

Més sincera que mai, ha reconegut que està fent tot allò necessari per tenir un pes saludable: “Quan ets mare el cos canvia, el metabolisme… Faig esforços per engreixar-me. Les dones hem d’estar segures de nosaltres mateixes, però és veritat que em generava una mica d’inseguretat”. 

Assegura que no fa res diferent del que fan tota la resta de mares, però després d’una època amb tanta feina necessita una treva: “Ara m’he agafat una temporada per estar amb la meva família. No un any però sí l’estiu sencer per estar amb els nens”. Un pas endavant per tornar a estar contenta amb la seva figura i deixar enrere les crítiques. 

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »