Amaia Romero ha trencat amb el nòvio (i hi ha una tercera persona)

Encara no fa un any que els fans d’Operación Triunfo van ser testimonis del final de la història d’amor de l’Alfred Garcia i l’Amaia Romero. L’artista navarresa va tallar la relació sentimental amb el català per començar a sortir amb un altre cantant: Diego Ibáñez, el vocalista de la banda madrilenya Carolina Durante. Però a l’extriunfita de Pamplona li duren ben poc les parelles i, pocs mesos després de conèixer el seu nou nòvio, ja l’ha deixat.

amaia2

@amaia

diego ibañez gtres

GTRES

Després de la traumàtica ruptura amb l’Alfred, l’Amaia ha viscut una relació curta però intensa amb en Diego Ibáñez. Fins i tot ha gravat una col·laboració amb el seu grup: 'Perdona (Ahora sí que sí)'. Però segons publica el digital ‘Jaleos’, això ja s’ha acabat. I el motiu no és cap altre que una tercera persona.

amaia antena 3

Antena 3

Diego Ibáñez ha començat una relació amb la cantant i actriu Carlotta Cosials (que és vocalista del grup ‘The Hinds’ i exparella de l’humorista i ‘influencer’ Jorge Cremades). Fonts de l’entorn de tots dos consultades per ‘Jaleos’ confirmen que fa mesos que surten junts i que “están muy ilusionados en seguir conociéndose” després d’haver tallat amb les seves parelles anteriors. També revelen que es van conèixer “en una quedada de amigos en común” i que van congeniar de seguida, que hi va haver química. Amor a primera vista? La connexió entre els dos artistes va ser tan forta que van començar a quedar a soles. I així fins ara.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

el viernes pasado fue un día larguísimo pero de los buenos🧡 XXX @keaneshaw 🧡

A post shared by carlotta cosials ♡ (@carlottacosi) on

De la mateixa manera que l’Amaia i en Diego no van fer oficial la seva relació, tampoc no han explicat res de la seva ruptura. Tot i que la nova relació del cantant de Carolina Durante confirma que la història amb l’extriunfita és aigua passada. D’Almaia a Amiego. I d’Amiego a Amaia a seques. Doncs també està prou bé.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: