Al·lucinant semblança d’un nou ‘triunfito’ amb una llegenda catalana del format

'Operación Triunfo 2020' ha agafat velocitat de creuer i lluita per enganxar l'audiència cada diumenge. Una batalla molt complicada, veient el share dels dos primers capítols (vorejant el 13%). El format sembla esgotat en termes televisius tradicionals, ja que no aconsegueix engrossir la legió de fidels que no es volen perdre l'evolució dels concursants (i les polèmiques, és clar). El nínxol d'espectadors està molt definit: tenim els fans aferrissats que van viure l'eclosió del fenomen allà pel 2001, els que es van enganxar el 2017 amb Amaia, Aitana i companyia, i molt especialment, els que no el miren per la tele, sinó que devoren el talent via xarxes socials i directes de Youtube. 'OT' és carn virtual, i té més repercussió a Twitter​ que als aparells televisius. Per això qualsevol piulada sobre l'univers 'triunfito' triomfa instantàniament, com ha passat amb un tuit molt divertit compartit pel director musical de l'Acadèmia, Manu Guix

OT2020 gala 1 RTVE.es

Manu Guix RTVE.es

Manu Guix OT Rtve.es

Guix no s'ha pogut estar de fer còrrer una comparació al·lucinant i que té com a protagonistes un dels nous aspirants a estrella de la música i una llegenda del format de Gestmusic​ (i gran amic i company del pianista). Per una banda, Flavio Fernández, un murcià de 19 anys amb una personalitat molt particular i que és un dels concursants més estimats per l'audiència. Per l'altra, un geni, un xouman i el primer professor d'interpretació de l'Acadèmia, el català Àngel Llácer. "Separadas al nacer", diu la piulada compartida per Guix, que literalment, es pixa. La semblança espaterra i és incontestable.

Flavio OT 2 RTVE.es

Flavio OT RTVE.es

Àngel Llácer OT1 RTVE.es

Àngel Llácer OT1 RTVE.es

Flavio OT 3 RTVE.es

Ángel Llácer OT1 2 RTVE.es

RTVE.es

Àngel i Flavio, Flavio i Àngel. Semblen dues gotes d'aigua separades per… 20 anys. Només en el físic, és clar. El caràcter i el talent de Llácer són únics. Les virtuts de Fernández, tot i que apunta maneres, encara s'han de demostrar.  

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: