Allau de manifestacions contra els atacs a l’escola catalana

Rate this post

Els constants atacs que rep l’escola catalana a qui s’acusa d’adoctrinament i que han trobat la seva màxima expressió en el cas dels professors de l’El Palau de Sant Andreu de la Barca, han empès a sindicats, mestres, professors i associacions de pares a sortir el carrer.
El Marc Unitari de la Comunitat Educativa, format per 12 associacions i sindicats, ha convocat un calendari de manifestacions que començaran la setmana vinent.
Dimecres 23 de maig s’han organitzat diverses concentracions a les seus del govern central de les quatre capitals de província. Serà a dos quarts de set de la tarda.
Diumenge 3 de juny al matí s’ha convocat un acte a Sant Andreu de la Barca, municipi que s’ha convertit en el focus de la polèmica després que la Fiscalia hagi denunciat un grup de professors de l’IES El Palau per presumptament haver assenyalat els alumnes fills de Guàrdies Civils.
La setmana següent, diumenge 10 de juny s’ha organitzat una altra manifestació a Barcelona contra els atacs d’adoctrinament que rep l’escola catalana.
Els convocants volen concentrar totes les protestes al juny, abans que acabi el curs escolar.

Anar a la font
Gisela Rodríguez

Powered by WPeMatico

Translate »