Alimentaria 2018: la fira que presenta 300 innovacions alimentàries

Rate this post

A partir del 16 d’abril fins el 18 d’abril La Fira de Barcelona rebrà el Saló Internacional D’Alimenatació, Begudes & Food Service, Alimentaria 2018. 

L’exposició, que es presenta cada any, és l’espai d’exposició per als productes que representen una innovació autèntica en el sector. Es presenten gairebé 300 novetats en aquesta gran exhibició, que representa la porta d’entrada a The Alimentaria Hub, el centre neuràlgic de la fira que acull més de 11.000 reunions empresarials.

Els productes que es presentan a l’espai Innoval 2018 de la fira es classifiquen en nou categories diferents: Dolços, confiteria, snacks i forneria, lactis i derivats, aigües, refrescos i cerveses, vins i espirituosos, gelats i congelats, carnis i derivats olis, vinagres i condiments, productes frescos i refrigerats no làctics i alimentació seca, deshidratada, conserves i semiconserves.

Algunes de les novetats

Olives esferificades preparades per consumir a casa, ou amb closca cuit a baixa temperatura o el primer torró liofilitzat del món són algunes de les innovacions que s’exposen al Saló. Les principals innovacions se centren en gammes de productes més sans que redueixen significativament la quantitat de sucre, sal i greix. Entre ells, snacks vegans, carnis deshidratats per picar o batuts de cacau sense llet. Una altra tendència són els aliments pràctics i basats en la sofisticació. A tall d’exemple, l’oliva esfèrica comercialitzada per Caviaroli, que es basa en la creació del Bulli. “Permet tenir una experiència de restaurant d’estrella Michelin, portat a casa”, ha explicat el seu director general, Ramon Ramon.

Entrada exclusiva

Alimentaria 2018 és una exhibició que atreu a milers de persones anualment per l’exclusivitat que es presenta en les innovacions creades per les diferents empreses participants. 

Decenes d’empreses visiten l’exposició per conèixer les noves tendències del mercat gastronòmic i trobar inspiració. Tot i ser una cita important per a les empreses, Innoval 2018 obre les portes per a tothom que vulgui. Els preus, però, defineixen l’exclusivitat de l’esdeveniment. L’entrada per només un dia puja als 60 euros per persona, mentre que el pack pels quatre dies puja fins els 90 euros. 

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »