Algunes organitzacions juvenils abandonen l’acampada d’estudiants per sumar-se al Tsunami

Després de debatre sobre la continuïtat de l’acampada d’estudiants a la plaça Universitat de Barcelona, algunes organitzacions juvenils com Arran, Jovent Republicà o el SEPC han decidit abandonar l’acampada d’estudiants, segons ha pogut saber l’ARA. Fonts del moviment consultades per aquesta redacció consideren que els objectius principals ja s’han complert, com “fer-nos sentir i generar mobilitzacions” i aposten per sumar-se a les accions que prepara el Tsunami Democràtic la setmana vinent.

Tanmateix, algunes persones de l’acampada no han estat d’acord amb les decisions i han respost amb “agressivitat i falses acusacions”, segons fonts de l’acampada. “Son les mateixes persones que durant dies no han acceptat algunes decisions, per exemple van crear algunes comissions paral·leles o el dia de la visita del rei van fer assemblea prenent decisions unilaterals quan s’havia acordat no fer assemblea per donar suport a la mobilització”, apunten.

El sector que aposta per mantenir l’acampada ha denunciat fins i tot “el robatori per part del Jovent Republicà i d’Arran dels diners de la caixa de resistència i part de les donacions solidàries aportades per la ciutadania en aquesta lluita”. Unes acusacions que les organitzacions juvenils neguen.  “Cap organització política ha robat diners, ni de la caixa de resistència ni de cap espai de l’acampada”, afirmen fonts d’aquestes organitzacions, que deixen clar que” tots els diners van destinats a causes repressives que aviat es faran públiques”. 

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: