Álex Lequio respon favorablement al tractament del seu càncer

Rate this post

El fill d’Ana Obregón i el Conde Lecquio està millor del càncer. Mesos després de viatjar a Nova York per ser tractat a un hospital oncològic, la seva família ha estat capaç de protegir la intimitat del noi i no sabem ni quin tipus de càncer pateix. Ara, el cronista rosa Jesús Mariñas ha revelat a La Razón que el noi respon al tractament i s’està curant.

lecquio twitter

twitter

 “El joven Lequio, a primeros de abril, se instaló en Nueva York para seguir el tratamiento de su mal. Se alberga en uno de los Marriot cuatro estrellas de la ciudad. Allí también permanece atribulada su madre, a quien relaja y tranquiliza la proximidad con su retoño. El conde ha reorganizado sus colaboraciones televisivas. En su última escapada fue sorprendido al ver que el enfermo se rapó al cero para evitar entristecerse con la inevitable caída del pelo. (…) Aseguran que va para largo aunque el tratamiento responde y eso tranquiliza a todo el clan familiar”.

alex lequio gtres

GTRES

A banda de l‘estil Mariñas d’informar com a rellevant l’hotel on dorm el malalt, el cert és que la bona notícia del tractament exitós anima tothom que ha viscut un càncer de prop. Mariñas ha tingut una trobada amb el conde Lecquio, que també treballa en el món del cor a la tertúlia rosa d’Ana Rosa, i explica que li ha dit: “De eso no quiero hablar, evito el tema” però que va acabar reconeixent les bones notícies: “No esperábamos algo tan positivo, dentro de lo que es el tema”. Lecquio pare segueix guanyant-se les garrofes fent tertúlia sobre qui guanyarà Supervivientes al costat de Bibi Andersen.

lecquio telecicno

Telecinco

La sanitat espanyola té també especialistes entre els millors oncòlegs del món però qui vulgui anar als EUA a tractar-se serà que té diners per pagar-s’ho i millors referències. El noi està curant-se i és l’unic important.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »