Alerta de Protecció Civil per l’onada de calor

Rate this post

La Direcció General de Protecció Civil ha activat l’alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT per onada de calor ateses les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya. Les previsions indiquen que l’onada de calor afectarà de manera generalitzada el territori a partir d’avui i fins a mitjans de la propera setmana. Les temperatures màximes extremes afectaran tot el territori excepte les comarques del Pirineu.

 

La calor s’intensificarà demà divendres i dissabte i l’augment de temperatures es notarà especialment al Prepirineu. No obstant, es preveu que les temperatures més altes s’assoleixin a les comarques de l’Alt Empordà, la franja de Ponent i a les Terres de l’Ebre. L’episodi podria allargar-se a mitjans de la setmana vinent. D’altra banda, a les comarques del Pirineu es preveuen ruixats de tarda amb forma de tempestes locals.

 

A més, seguint el seu protocol intern i d’acord amb aquesta situació, l’Agència de Salut Pública de Catalunya  ha posat en fase 2 d’alerta el Pla d’actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut .

 

Anar a la font

Powered by WPeMatico

Translate »