Alemanya també dubta del delicte de malversació de Puigdemont

Rate this post

Ja ho va admetre el president espanyol, Mariano Rajoy, el 7 de febrer i ara la justícia alemanya ho posa en dubte. El tribunal de Schleswig-Holstein ja va denegar la setmana passada que el president Carles Puigdemont hagués comés un delicte de rebel·lió i ara posa en dubte que també n’hagi comés un de malversació de fons públics.

Rajoy va reconèixer al Congrés que “no es va dedicar ni un sol euro del FLA al referèndum il·legal que suposadament s’havia de celebrar a Catalunya” i La Vanguardia treu avui a la llum que Alemanya no té clar que es pugui imputar Puigdemont per un delicte de malversació, motiu pel qual han demanat al jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena que els enviï més informació per poder prendre una decisió amb tots els arguments en mà.

Així ho posa de manifest el contingut de la resolució del tribunal alemany, que sosté que el que s’exposa en relació a aquest delicte “no satisfà —almenys de moment— les exigències de l’article 86 de la llei de cooperació internacional en qüestions penals, ni tan sols amb el suport complementari del jutge instructor del 21 de març del 2018″.

Seguirà ampliació

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »