Alejandro Sanz es treu la roba i ensenya un sorprenent canvi físic

Rate this post

No fa pas gaire, Alejandro Sanz tenia, tal i com ell mateix reconeixia, alguns quilos de més. Coincidint amb el naixement de la seva segona filla, Alma, que va tenir amb Raquel Perera, el cantant va aparèixer en algun concert i esdeveniment amb una figura molt allunyada de la que se li recordava de les èpoques de Corazón partío.

alejandro sanz gtres

GTRES

Fa unes setmanes va esvalotar els seus seguidors en manifestar que estava iniciant una dieta detox i que estava passant molta gana. De seguida, molts nutricionistes se li van llençar a la jugular tirant-li en cara que pregonés les virtuts d’uns mètodes que no estaven científicament provats al 100%.

Va començar la dieta a finals de setembre, i ja llavors van ser moltes les veus crítiques que li deien coses com “Tal vez tengas el corazón partío pero el hígado y los riñones no. “Déjalos que bailen”“, “Alejandro, los zumos detox lo único que depuran es tu bolsillo“, “Día 4: me dejo de timos detox porque me he informado y he visto que no sirven para nada más que tirar dinero y pasar hambre“. Però l’artista madrileny no els ha fet cas i ha continuat seguint el seu mètode. Ara, tot i que encara no ha arribat als 21 dies previstos de dieta, ha publicat un parell de fotografies al seu compte d’Instagram on ja s’albiren alguns resultats:

alejandro sanz prim

@alejandrosanz

Vamos… un poquito de humor. No hago dietas sin supervisión profesional y sí siento las piernas. Ante la presión de los profesionales de la nutrición, he decidido comerme un sandwich“, explica Sanz als seus seguidors per respondre a l’allau de crítiques rebudes. Un Sanz que està orgullós dels primers resultats obtinguts, deixant clar que tot i les restriccions imposades, encara té temps per permetre’s un caprici de tant en tant. Fins i tot, el cantant ha aparegut sense samarreta, ensenyant tors i un somriure sorneguer, manifestant amb ironia que “Dicen de mi que si estoy vivo o muerto. Dicen de mi que si me amenaza el tiempo. Y yo les digo, les digo y digo. Mientras mi corazoncillo hierva yo voy a vencer a mi enemigo“:

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Alejandro Sanz (@alejandrosanz) on

Veurem quina foto publica quan arribi als 21 dies de dieta. 

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »