Alejandro no es rendeix

El president del PPC, Alejandro Fernández, ha explicat que estudiaran línies d’actuació de confluència de cara a el futur i de reagrupació de “l’espai polític constitucionalista” al voltant del seu partit. Fernández ha dit que “tot i que l’espai polític de l’constitucionalisme europeista i liberal avui apareix feble davant l’electorat, el repte de el Partit Popular de cara a el futur és enfortir-lo”.

“En una Catalunya polaritzada i radicalitzada serà molt més difícil generar espais de govern d’estabilitat, creixement econòmic i prosperitat “i ha afegit que” quan l’espai polític de l’PP és majoritari, com passa en les comunitats governades pel Partit Popular, hi ha més estabilitat, més progrés econòmic “.

El líder d’el PPC ha anunciat l’inici d’una ronda de converses amb totes les entitats constitucionalistes de Catalunya per analitzar amb ells, escoltar les seves propostes i queixes “i aquells aspectes en els quals consideren que hem fallat i que hem de millorar per mobilitzar aquest espai polític “.

Finalment, ha afirmat que s’estudiaran línies d’acció de confluència de cara a el futur i de reagrupació d’aquest espai polític. “És al voltant de l’PPC quan aquest espai polític esdevé alternativa, tant a l’esquerra com a el nacionalisme i no desistirem en l’obstinació de poder aglutinar aquest espai”, ha conclòs.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: