Albiol ensorra l’audiència de TV3

Rate this post

El procés no ho aguanta tot. Després de la tempesta ve la calma i ara toca un recés. Amb una meitat del govern a presó i l’altra a l’exili, l’audiència ja no pot amb aquella sensació d’arribar a casa després de la feina i esquivar el mer entreteniment.  TV3 segueix emetent pel seu primer canal la tertúlia pensada pel 3/24 i ja dona mostres d’esgotament. Xavier Grasset i Jordi Armenteras són els encarregats de conduir les dues tertúlies a prime time de dilluns a divendres. I no gosen introduir altres elements de debat. El primer que s’atreveixi a tractar altres temes tindrà premi.

grasset albiol TV3

TV3

Albiol va ensorrar l’audiència de Grasset a un baixíssim 4,6% a TV3. Les dades del seu Més 3/24 emès a TV3 fluctuen entre el 21% els dies històrics (DUI, exili, presó)  i el 10% els dies normals. L’audiència catalana està fent amb l’unionisme el mateix que amb la crònica rosa: el consumeix si el tracten les cadenes estatals. Els titulars que deixa el líder del PPC sempre sonen millor en castellà: “Que Junqueras demani sortir de la presó per fer campanya és un acudit”. A la presó d’acudits pocs, Xavier.

8 al dia @8aldia

twitter 8 al dia

L’alternativa pels addictes al procés és 8 al dia, que porta setmanes instal·lat al 4%. Dos mesos després de reinventar els serveis informatius de la cadena del Grup Godó, ni fred ni calor. Són dades que permeten mantenir la tertúlia tota la temporada però l’ambició de recuperar les xifres de Cuní i tenir certa influència informativa requeriran un gir que no sembla albirar-se. Els advocats dels empresonats no van enlairar l’audiència de 8tv. Almenys no van convidar Albiol.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »