Albert Boadella: “O s’intervé Catalunya durant anys o arriba la independència”

Rate this post

Albert Boadella està de promoció, reedita el seu llibre Adiós Catalunya que amb el nom ho diu tot. L’entrevista al diari El Mundo té una colla de perles antiindependentistes, tantes com per fer-se un collar. La primera és qualificar així el país: “Cataluña presenta todos los ingredientes de una secta“. Se li’n va la mà, ja no és antiindepe sinó directament anticatalà. Tot el país és una secta, excepte ell que és català.  La segona perla és exigir un 155 que duri anys: “Lo que no puede continuar es una educación que desde parvulario vaya haciendo nuevos adeptos a la secta. Hay que intervenir directamente la educación y los medios durante uno, dos o tres años. A estas alturas ya no hay fórmulas intermedias. O es esto o nos comemos la independencia“. Tres anys de 155 o independència. Diagnosi Boadella.

Albert Boadella Tabàrnia - EFE

EFE

El president de la contrasecta, Tabàrnia, té clar quin dia va decidir marxar de Catalunya: “El detonante fue la fundación de Ciudadanos. Como yo era la persona más conocida del grupo, me convierto en el enemigo a batir”. La resta de fundadors i membres de Ciutadans, un partit estatal on els líders són catalans, no tenen problema en viure a Catalunya, tots excepte Boadella. No serà paranoia? Una altra perla del collar és dir que el catalanisme és l’arrel xenòfoba de l’independentisme: “El catalanismo nace con la idea de que España es más cutre, pobre e intolerante, y que si Cataluña no es más es porque España no le deja”.

seguidors de tabarnia amb la careta de boadella acn

ACN

Els tabarnesos van amb màscares de Boadella però els supremacistes són els catalanistes. Rar. Com és que reconegui per què Albert Rivera és president de Ciutadans, perquè el seu nom de pila comença amb A: “El presidente de la Mesa propuso elegirlo por orden alfabético. Y el primero de la lista era Albert Rivera. ¡Así salió!”. Sort que Boadella no es presentava, el seu nom és el mateix de Rivera i el seu cognom va abans. Ara Ciutadans estaria presidit per un cada dia més desenfrenat Albert Boadella.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »