Ajuts per a la programació estable en equipaments culturals

L’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural ha convocat en l’àmbit de la cultura popular i el patrimoni etnològic les  subvencions per a la programació estable d’activitats artístiques en equipaments culturals gestionats per associacions i fundacions per a l’any 2020.

Les subvencions estan convocades en règim de concurrència no competitiva i les poden sol·licitar, per mitjans telemàtics, les associacions i fundacions amb domicili social a Catalunya. El termini per fer-ho comença el 18 de novembre i acaba el 3 de desembre.

La programació estable s’ha d’haver realitzat entre l’1 de gener del 2019 i el 30 de setembre del 2020.

  • S’entén per programació estable d’activitats artístiques el conjunt d’espectacles de qualsevol disciplina de les arts escèniques i en viu, tant si són de teatre, de música, de dansa com de circ, inclosos els interdisciplinaris o d’arrel tradicional, contractats per exhibir-se en equipaments culturals gestionats per entitats privades sense ànim de lucre.
  • Aquesta contractació, sempre amb contraprestació econòmica, a través de pagament de caixets, s’ha de formalitzar amb professionals, companyies professionals o entitats sense ànim de lucre diferents de la titular i de la gestora de l’equipament cultural.
  • S’entenen per equipaments culturals els equipaments escènics i musicals següents: teatres, auditoris, sales d’actes, sales de concert, casals, carpes de circ o similars, i espais a l’aire lliure especialment habilitats per a la realització d’activitats artístiques de pagament. S’exclouen els centres cívics.

gencat.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: