Així ha quedat l’espatlla de Márquez després d’haver-se operat

Rate this post

Marc Márquez es va operar aquest dimarts per solucionar els seus problemes a l’espatlla esquerra, després d’una temporada on una lesió crònica en aquesta zona li li ha provocat molts maldecaps. Després de ser intervingut a la Clínica Dexeus de Barcelona, el pilot cerverí a compartit un vídeo al seu Instagram on ha fet broma sobre la seva situació.

Márquez ha explicat que és a casa “prenent el poc sol que surt”  i ha assegurat que “com Tutankamon, no està acostumat a dormir tant”. El pilot, a més, ha agraït els missatges de suports i ha promès assegurat que “tornarà més fort”.
 

Més tard, però, el pilot també ha compartit un story on ha mostrat la cicatriu que té a l’espatlla i on s’hi veu la zona afectada amb un hematoma i diversos punts de sutura. 
 

espatlla marquez instagram

Sembla que Marc Márquez es pren amb humor el fet d’estar KO. Mentre altres pilots comencen a posar-se a punt de cara a la temporada que ve, el de Cervera ha hagut de fer una petita aturada per aturar un problema que s’havia convertit en rutinari en cada gran premi. 

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »