Així ha canviat una estrella infantil de televisió des que va deixar TV3

Des dels 90, cap nen a Catalunya ha crescut sense veure el Club Super3. L’associació infantil més gran d’Europa, per cert, amb més d’un milió de membres. Han passat gairebé tres dècades des de la seva estrena i cada generació ha pogut gaudir-lo a la seva manera, gràcies a tots els personatges que hi han sortit i que han anat canviant amb els anys: des de la Nets i la Noti-Press, passant pel Petri i en Tomàtic i anant a petar a la família actual del Super3, amb en Fluski i el Senyor Pla. I la Lila, la nena que interpretava l’actriu Ester Vázquez i que va deixar el programa l’any 2016.

lila super3

TV3

L’Ester va començar a treballar a la tele l’any 2005 amb un paper a Abuela de verano, sèrie de TVE protagonitzada per Rosa Maria Sardà. I d’allà va fer el salt a TV3 per interpretar la Lila del Super3. L’actriu de Sant Pere de Ribes només tenia sis anyets quan li van donar un paper que acabaria encarnant fins a l’adolescència, entre els anys 2006 i 2016. Així era aleshores:

club super 3

ester vazquez club super 3

TV3

Però l’Ester es va fer gran i va haver de prendre una decisió important per la seva carrera: abandonar el Super3 per marxar a estudiar art dramàtic a Nova York. Ara ja té 20 anys, continua la seva formació d’actriu i cantant, tot i que ara ho fa des de Madrid, i publica els vídeos de la seva veu prodigiosa a Instagram:

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

??️?

A post shared by Ester V. Burgess (@estervburgess) on

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Ester V. Burgess (@estervburgess) on

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Ester V. Burgess (@estervburgess) on

Versions de Cry me a river, The Girl from Ipanema (en anglès) i Mr. Magic d’Amy Winehouse. Amb aquest xorro de veu no hauria de trigar massa a treure disc propi.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: