Així és l’espectacular mansió de Bertín Osborne: 8 milions d’euros i bany turc

Rate this post

Bertín Osborne engega una nova temporada del seu programa d’entrevistes, un espai que ha anat canviant de cadena i de nom però que sempre segueix el mateix patró: un famós s’obre en canal amb ell i promocionen una de les dues cases. S’ha convertit en la millor immobiliària possible, acceptant molts ser protagonistes per intentar vendre les mansions.

A l’edició que ara s’estrena aquesta ganga s’acabarà, per això, i és que el presentador ha fet que l’escenari serà sempre una casa de Marbella que ha llogat. És per això que ha decidit canviar el nom a Mi casa es la vuestra.

La decisió ha provocat que tothom estigui esperant amb candeletes veure cada racó de la mansió, però Villa Pashmina és a la web d’una immobiliària que en fa promoció. Si algun dels famosos que la visiten se n’encapritxen, podran comprar-la per 8 milions d’euros. Un elevat preu que s’explica en veure les fotos que evidencien com de preciosa que és.

La parcel·la consta de 2.250 m², tenint-ne la meitat construïda. Les vistes al mar són realment impressionants, amb nou habitacions, una gran piscina, bany turc, sauna, gimnàs i fins i tot cinema.

La decoració també és exquisida, amb el blanc i els colors clars com a focus principals. A més a més es troba en una exclusiva zona, vigilada i a només cinc minuts del centre de Marbella.

Julio Iglesias Jr, Boris Izaguirre, Paz Padilla, Mariló Montero, el clan Campos, Carlos Latre, Ágatha Ruiz de la Prada, Pocholo Martínez-Bordiú i Enrique San Francisco seran els convidats d’Osborne en aquesta nova aventura televisiva.

Bertin osborne casa telecinco

Bertin osborne casa 2 telecinco

Telecinco

Captivarà a algun d’ells i es decidiran a comprar-la?

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »