Així és la instagramer més seguida del país

Rate this post

Tots volen ser com ella. Si més no, tots voldrien tenir els seguidors que té ella. Per dret propi, una catalana s’ha convertit en la instagramer que té més seguidors en aquesta xarxa. Més de 5 milions de persones estan pendents del que fa, del que diu, i sobretot, del que publica. Ni Dulceidas (2 milions 300 mil seguidors), ni Pedroches (1,8m), ni la nòvia de Cristiano, Georgina Rodríguez (4,7m), ni Laura Escanes (1m), ni fins i tot tota una Penélope Cruz (3,2m). La número 1 destacada a Instagram és Úrsula Corberó.

L’actriu viu el seu moment més dolç: en el terreny personal, en parella des de fa ja uns anys amb un actor guapo i talentós que té el sex-appeal natural del seu progenitor, Chino Darín, fill del galant argentí Ricardo Darín.

 

Hola 2017, soy feliz. Amor para todos

A post shared by Úrsula Corberó (@ursulolita) on

Amb ell ha retrobat l’amor perdut després de deixar-ho amb un altre home que aixecava passions, el top model espanyol Andrés Velencoso, que va deixar la cantant Kilie Minogue pel talent, bellesa i simpatia de Corberó. Potser molts no ho recordaran, però l’Úrsula ja va enamorar els espectadors catalans fa 13 anys. Als espectadors i al personatge de Martí (Nao Albet) a Ventdelplà, quan va interpretar la Ruth, apuntant més que maneres i menjant-se la pantalla.

A partir d’aquell moment, tot ha estat volar en amunt. En sèries com Física o química o La embajada, en pel·lícules com Cómo sobrevivir a una despedida o en les seves intervencions en diferents programes, on sempre ha demostrat que no té vergonya i que és una echá’p’alante, com quan va superar a la mateixa Beyoncé imitant-la a El hormiguero:

Des de fa un temps, el seu caché a Instagram s’ha disparat. Per què? Per l’èxit de la seva darrera sèrie, La casa de papel, tot un fenomen on interpreta una de les lladres de la Casa de Moneda y Papel, la protagonista Tokio. L’èxit internacional de la sèrie -l’11a més popular a nivell mundial-, primer a Antena 3 i després a Netflix, l’han encimbellat fins a la primera posició de dones més seguides d’Espanya.

Les seves fotos artístiques i sense embuts a la xarxa també ajuden a cultivar l’admiració dels fans cap a ella:

Quan trigarà Corberó en arribar als 10m de seguidors? Vaticinem que no gaire…

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »