Així és el nou anunci de la Grossa de Cap d’Any del 2019

Una història quotidiana, costumista i emotiva –habitual en anuncis de loteries de Nadal– que fa un gir i acaba com un gag humorístic. Així és l’anunci de la Grossa de Cap d’Any, que aquesta vegada abandona la música encomanadissa d’edicions anteriors i conserva l’humor com a tret més característic, segons ha explicat el director general de Loteries de Catalunya, Jaume Torrabadella.

La Neus i el Josep són el matrimoni octogenari protagonista de l’espot, que comença amb la dona a la cuina fent el dinar amb la ràdio engegada i s’adona que el número guanyador és el del seu bitllet. El lema de la campanya aquest 2019 és Feliç vida nova i l’anunci s’acaba amb una invitació a compartir, “o no”, els bitllets del sorteig.

La Grossa de Cap d’Any incorpora la possibilitat de regalar bitllets acompanyats de vídeos personalitzats gràcies a la tecnologia de realitat augmentada. Descarregant l’aplicació de Loteries de Catalunya o la de la Grossa, específicament, es podran gravar vídeos que el receptor podrà visualitzar al mòbil si té l’aplicació instal·lada i a través del codi que figurarà al sobre que conté els bitllets que es regalen. Als vídeos, s’hi pot gravar qualsevol missatge: des de desitjos fins a promeses per al nou any, ha explicat Torrabadella.

Més números emesos

La Grossa de Cap d’Any ampliarà fins a 100.000 els números emesos –respecte als 80.000 de l’edició passada– i mantindrà els premis (vuit en total) i els imports: 200.000 euros per bitllet del primer premi, 65.000 el segon, 30.000 el tercer, 10.000 euros cadascun dels dos quarts premis i 5.000 euros per cadascun dels tres cinquens premis. Així mateix, es mantenen els premis per a les terminacions anterior i posterior de cada número premiat. En total hi haurà 850.000 bitllets que podran obtenir algun premi.

Les participacions aniran a l’alça, segons el Govern, que calcula un 5% més que l’any passat. Ja hi ha més de 2.000 associacions, entitats, clubs esportius i empreses que n’han reservat participacions. Es poden sol·licitar fins al 15 de novembre als llocs de venda habituals o també a través de la web de Loteries de Catalunya, que permet personalitzar-se amb imatge pròpia i logotip.

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: