Així celebra el seu aniversari un famós presentador de TV3 confinat pel COVID-19

El coronavirus ha vingut i ja veurem si per quedar-se molt de temps o no. Milions de persones estan fent cas a les recomanacions de les autoritats i romandran a casa qui sap per quant de temps. Amb excepció, lamentablement, d'imatges grotesques de barcelonins anant en massa a la Cerdanya, o José María Aznar i Ana Botella cap a Marbella i tants d'altres irresponsables. La majoria, però, es prepara per un confinament que ningú sap si durarà poc o molt. Com Espartac Peran.

espartac peran tv3

TV3

Ja veurem quants dies hem d'estar tancats a casa. Però és evident que durant aquest temps hi haurà a qui li coincideixi amb el seu dia d'aniversari. I és el que li ha passat a l'estimat presentador català. Peran acaba de fer 48 anys i per causa major, ha hagut de celebrar el seu dia sense massa escarafalls i menjant un pastís en petit comitè. Ell mateix ha publicat la imatge a les xarxes socials, una simpàtica foto on se'l veu que si vol que se li compleixin els desitjos que demani, haurà de treure's la mascareta un moment, ni que sigui per bufar les espelmes.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

A casa, però de festa!? Malgrat el moment…#totaniràbé !

A post shared by Espartac Peran (@espartacperan) on

Ens sumem a les felicitacions a l'Espartac. I esperem que es compleixi aviat algun dels desitjos que haurà demanat que segur tenen a veure amb tot això que estem vivint. 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: