Les companyies aèries tallen els vols internacionals en resposta a la pandèmia

Aquest cap de setmana, les companyies aèries van anunciar retallades en els seus vols internacionals en resposta a la baixada sobtada de la demanda de viatges derivada de la propagació del coronavirus i les posteriors prohibicions de viatges. Però, els viatgers que han de volar des dels Estats Units a punts allunyats encara poden, almenys de moment.

Per la seva banda, les companyies aèries volen seguir volant tant com puguin – les seves rutes internacionals són de les més lucratives que operen. La majoria estan eliminant progressivament les rutes durant els propers dies i moltes actualitzen freqüentment l’horari. Les companyies aèries es mouen cada un al seu ritme; els viatgers tingueu cura.

Les operadores transatlàntiques nord-americanes van anunciar importants canvis de servei durant el cap de setmana que afecten els viatges entre Estats Units, Europa, Gran Bretanya, Amèrica del Sud i Austràlia. Aquests canvis es troben a la part superior de les cancel·lacions del vol a Àsia fetes a principis de l'any.

American Airlines va anunciar dissabte que reduiria molts dels seus vols internacionals fins al 6 de maig, almenys. Això inclou vols de Nova York, Chicago i Los Angeles a Londres Heathrow i Los Angeles a Sydney, entre altres destinacions més populars. American va dir que continuaria operant un vol diàriament des de Dallas i Miami a Londres i tres vols per setmana entre Dallas i Tòquio.

American continua mantenint vols de servei des de i per Canadà, Mèxic, el Carib, Amèrica Central i la zona nord d’Amèrica Llatina. La xarxa llatinoamericana és la seva joia de la corona desenvolupada durant els darrers 30 anys. La companyia aèria suspèn el servei entre Estats Units i Rio de Janeiro i São Paulo (i altres ciutats del Brasil i Colòmbia des de Miami) i redueix el servei a Xile, Colòmbia, Equador i Perú.

Actualitzacions d’American Airlines

Dissabte, Delta va anunciar als passatgers que continuaria operant un vol diària entre Atlanta i Amsterdam, Atlanta i París i Atlanta i Londres. A més, la companyia aèria operarà diàriament un vol entre Detroit i Amsterdam i l'aeroport internacional John F. Kennedy de Nova York a Londres. La companyia aèria va dir que continuarà volant cap a Sud-àfrica, Ghana, Senegal i Nigèria.

L’aerolínia va anunciar la suspensió dels vols entre l’aeroport de Kennedy i Bombai, i tot el servei a Colòmbia, Guatemala, Equador i St. Maarten (en resposta a aquells països que restringeixen els viatges dels Estats Units).

Actualitzacions Delta Air Lines

United Airlines va dir que continuarà volant el seu horari regular des d’Europa fins als Estats Units fins al 20 de març. Després del 20 de març, la companyia aèria operarà vols diaris a Londres, Frankfurt, Munic, Dublín, Amsterdam, Brussel·les, París i Zuric – amb Londres. i Frankfurt reben tres vols al dia.

Actualitzacions de United Airlines

Segons els operadors, els operadors estrangers continuaran volant dins i fora dels Estats Units per mantenir "almenys algunes connexions de trànsit aeri amb els EUA des d'Europa", segons Lufthansa . I teniu opcions amb operadors com Emirates i Turkish Airlines per connectar-vos a la resta del món.

En un comunicat al seu lloc web, Air France va dir que "planeja continuar les operacions a Atlanta, Boston, Chicago, Detroit, Los Angeles, Miami, Nova York JFK, San Francisco i Washington". La companyia aèria va dir que treballa amb els seus socis de l’aliança SkyTeam (KLM, Delta Air Lines i Virgin Atlantic) per implementar un pla per continuar el servei cap a i cap als Estats Units més enllà del 28 de març.

Actualitzacions d'Air France

Air Canada no ha reduït els vols entre el Canadà i els Estats Units. Opera 20 vols al dia entre Toronto i Nova York. La companyia Star Alliance ha reduït el servei entre Toronto, Mont-real i les destinacions estacionals a Europa.

Actualitzacions d'Air Canada

L’aerolínia continuarà operant el servei cap a Chicago, Newark i Washington Dulles – centres importants per al seu soci de codis compartits, United Airlines. Austrian Airlines, que forma part del grup Lufthansa que també inclou SWISS, va anunciar que a partir d'aquest dimecres deixarà de volar per complet la seva totalitat.

Actualitzacions de Lufthansa

British Airways és un soci clau de American Airlines en les seves rutes transatlàntiques com a part de l’aliança Oneworld. Fins ara, British Airways no ha anunciat reduccions de serveis a les seves rutes emblemàtiques entre Nova York i Londres. El nucli de Londres de British Airways és un punt de connexió important per a Europa, Orient Mitjà, Àfrica i Àsia.

Actualitzacions de British Airways

El transportista de baix cost, que ja lluita econòmicament, ha anunciat avui que aturarà tots els vols transatlàntics a partir del 25 de març i només volaria un horari limitat de curt recorregut a Escandinàvia.

Actualitzacions norueces

El transportista escandinau va dir en un comunicat que continuaria operant entre Copenhaguen, Estocolm i Newark i Copenhaguen fins a Chicago, a més de les seves rutes nacionals i vols cap a i cap a Europa.

Actualitzacions SAS

Una tendència recent de les companyies aèries ha estat volar directament entre ciutats, saltant-se les connexions a través de centres comercials. Ciutats que abans no estaven connectades directament, com Londres i Austin, Texas, s'han beneficiat d'un servei sense escales de la mateixa manera que British Airways. No obstant això, els vols directes de centres més petits a grans centres internacionals seran el primer tall, independentment de la companyia aèria.

Altres companyies de transport, com Emirates i Turkish Airlines , tenen un enfocament diferent: l’anomenat model “hub and speakers”. Cadascuna d’aquestes companyies aèries pot connectar els passatgers als extrems del món a través dels seus hubs a Dubai i Istanbul, respectivament. Si voleu arribar a algun lloc, fins i tot durant aquesta crisi, considereu la possibilitat de buscar vols directament amb els transportistes. Ni Dubai ni Turquia tenen cobert les prohibicions de viatges existents als Estats Units.

Reserveu i canvieu les vostres reserves existents en línia o a través de les aplicacions mòbils de les companyies aèries, si podeu. A causa de l'augment de volums de trucades experimentats pels centres de trucades de clients de la companyia aèria, diverses companyies aèries han sol·licitat que els passatgers que no viatgen en les properes 72 hores esperessin abans de contactar amb la companyia aèria.

NY Times

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: