Agressions a Vox a Vic

Desenes de manifestants han perseguit aquest dissabte a la tarda els vehicles de Vox pels carrers del centre de Vic després que la formació d’Abascal fes un acte electoral a la plaça Major de la localitat. Algunes de les persones han llençat objectes als vehicles i s’han enfrontat als Mossos d’Esquadra, que s’han vist desbordats.

vorrr.jpg

Unes dues-centes persones convocades en una concentració antifeixista s’han manifestat aquest dissabte a la tarda a la plaça Major de Vic en contra d’un acte electoral que Vox havia organitzat. Tot i que l’ampli cordó policial ha mantingut a manifestants i militants de Vox separats, alguns antifeixistes han llençat petards, ous, farina i altres objectes als simpatitzants del partit d’Abascal.

voxw.jpg

Els manifestants antifeixistes han increpat els dirigents i simpatitzants de la formació mentre es desenvolupava l’acte al crit de “fora feixistes dels nostres barris” i “no passaran”. Alguns participants també han desplegat una bandera estelada gegant davant la façana on s’estava desenvolupant l’acte electoral de Vox.

66113-dodo.jpg

El cordó policial format per agents antiavalots de la Policia catalana ha aconseguit mantenir separats els manifestants antifeixistes dels simpatitzants de Vox entre empentes i moments de tensió.

etjzzzxeaqn2fs.jpg

El partit d’Abascal havia organitzat un acte electoral a les 17.30 a la plaça Major, que ha comptat amb la participació del secretari general, Javier Ortega Smith, i el candidat de la formació a la presidència de la Generalitat, Ignacio Garriga. La comitiva de Vox ha abandonat la zona escortada per agents dels Mossos d’Esquadra. Alguns dels concentrats han perseguit i llençat objectes als vehicles que transportaven dirigents de Vox quan abandonaven la ciutat i s’han enfrontat als Mossos.

etkc1sfxuaig8we.jpg

545454.jpg

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: