Admesa la querella contra la megafonia de Vic en suport als presos

Rate this post

Un jutge ha admès la querella presentada per un advocat d’Oviedo per la transmissió d’un missatge en suport als presos polítics a la megafonia de la plaça Major de Vic.

Segons ha avançat El 9 Nou, l’alcaldesa, Anna Erra, i el regidor Arnau Martí, que es va manifestar en contra dels missatges, han estat citats a declarar al jutjat. Es dona la circumstància que l’advocat querellant no ha posat mai un peu a la capital d’Osona.

El passat mes d’agost, la megafonia de l’Ajuntament de Vic va difondre a les vuit del vespre i durant diversos dies un missatge de denúncia de la situació de presos polítics i exiliats. El missatge instava a “no normalitzar una situació d’excepcionalitat i d’urgència nacional. Recordem cada dia que encara hi ha presos polítics i exiliats” i demanava no desviar-se de l’objectiu principal, “la independència de Catalunya”.

La iniciativa va ser impulsada per l’equip de govern municipal, l’ANC, Òmnium Cultural i els CDR. Des de l’oposició, el grup municipal de Vic per a Tots, amb un regidor,  va qualificar la iniciativa “d’exagerada”.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »