Acusació popular constitucionalista en l’operació Voloh

Diverses entitats i associacions catalanes de l’entorn constitucionalista s’han personat com a acusació popular en la coneguda com “Operació Voloh”, portada a terme per la Guàrdia Civil, i en la qual s’investiga l’entramat financer del “procés” i presumptes casos de corrupció vinculats a aquest.

Les entitats que participen en la iniciativa són Barcelona con la Selección, Cataluña Suma por España, Impulso Ciudadano, Llibertats i Societat Civil Catalana. Les entitats han d’actuar amb una única representació processal i la mateixa direcció lletrada que ha estat assumida principalment pels advocats José María Fuster-Fabra, Luis Jose Gomez i Don Miguel Capuz.

“La raó que motiva la personació en el procés és la gravetat dels fets investigats que perseguien la destrucció de l’ordre constitucional vigent i que, presumptament, han suposat un desviament de fons públics”, argumenten. Per això, les entitats promotores consideren que “cal arribar fins al final i depurar totes les responsabilitats que es derivin dels fets investigats”.

Així mateix “volen amb les seves aportacions contribuir a l’aclariment del que ha passat i reiterar la seva confiança i respecte per les forces i cossos de seguretat que han liderat la investigació, així com cap als Tribunals de Justícia com a garants de l’Estat de Dret”.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: