Acarnissament contra Jason Momoa per una foto a Instagram: el critiquen pel físic

L’actor Jason Momoa s’ha fet famós al món sencer per haver donat vida a Khal Drogo a ‘Joc de Trons’ i a Aquaman a la pel·lícula que du el nom del mateix superheroi. Els personatges que interpreta l’artista hawaià acostumen a ser forts i musculats i és precisament el seu físic (a més de la seva qualitat com a professional al davant d’una càmera) el que molts directors i productors han valorat per a donar-li els papers que l’han dut a la fama.

aquaman

Aquaman

Però una foto publicada a les xarxes socials ha provocat que els seus ‘haters’ posin en entredit el seu estat de forma. A la imatge, en Jason Momoa hi apareix en banyador. I per què el critiquen? Doncs perquè hi ha qui considera que s’ha engreixat i que això els dona dret a vexar-lo. “Sembla que ja no té els mateixos músculs que Aquaman”, “Té cos de pare, no d’Aquaman”, “On són els abdominals?”… són alguns dels comentaris més suaus contra l’actor.

Les burles i les crítiques per part dels que el titllen de gras han provocat la reacció dels seus incondicionals, que el defensen aferrissadament. I molts dels que no són els seus fans, també. No hi ha lloc a les xarxes socials per als qui s’acarnissen amb algú perquè no els agrada el seu físic.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: