Acaba a TVE ‘El paisano’, còpia d’El foraster, sense posar un peu a Catalunya

Rate this post

Quan TV3 va anunciar que no hi havia diners per seguir emetent El foraster, a la TVE de Rajoy se li va encendre la bombeta: si no pots amb ells, compra’ls. Va aprofitar que escanyant TV3 les productores s’ofegarien i va comprar el format a la productora catalana Brutal Media que ha emès 13 divendres El paisano amb un actor de La que se avecina en lloc de Quim Masferrer. Ha canviat el color groc del micro però la resta és el mateix excepte l’audiència, que s’ha reduït a la meitat: 11,9% de mitjana en els 13 capítols.

el paisano tve

TVE

En Blau va posar-se en contacte amb la cadena per esbrinar quins municipis visitaria Pablo Chiapella i ens van negar la informació. Ara que ha acabat la temporada comprovem que El paisano ha recorregut tot Espanya pels quatre costats però no han trepitjat Catalunya. La llista de municipis és extensa: Burgui (Navarra), Almonaster la Real (Andalusia), Calabardina (Múrcia), Torrellas (Aragó), La Alberca (Castella i Lleó), Tazones (Astúries), Canillas de Aceituno (Andalusia un altre cop), Artenara (Canàries),  Motilleja (Castella-La Manxa), Sardiñeiro (Galícia), Sotés (La Rioja) i Cofrentes (País Valencià, en dues ocasions). 

paisano

TVE

Tretze emissions per dotze pobles d’onze CC.AA. D’entre les que han quedat fora: Euskadi, les Balears i Catalunya. El programa no tindria problema a trobar municipis pintorescos catalans que mereixin una visita. En Quim Masferrer els podria passar una llista que ajudaria a mostrar a Espanya que aquí als pobles no es menjaran un senyor d’Albacete com Chiapella. El programa també el podria haver presentat Quim Masferrer en castellà. Però TVE no volia un independentista i preferia algú amb el segell Telecinco.

 

A post shared by Quim Masferrer (@quim_masferrer) on

Masferrer és inimitable però Chiapella no ha sabut ni empescar-se un final pel monòleg. Sóis muy buena genteeeeeeee. 

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »