Abidal, presentat: “M’he preparat molt per tenir aquesta possibilitat”

Rate this post

El Barça torna a canviar el seu organigrama esportiu. Éric Abidal es presenta en societat com a nou secretari tècnic del primer equip. I ho fa amb les idees clares i un discurs mesurat, evitant polèmiques com la d’Antoine Griezmann.

L’exfutbolista francès, que va jugar al Camp Nou entre 2007 i 2013, ha volgut agrair al club la seva aposta i ha assegurat que està llest per construir un equip de plenes garanties: “M’he preparat durant molts anys per tenir aquesta possibilitat i estic gairebé segur que tots junts farem una gran feina”.

Abidal substitueix Robert Fernández i treballarà al costat de Ramón Planes, fins ara director esportiu del Getafe. “Vaig estudiar un màster amb la UEFA i he vist treballar equips com el Manchester City o el París Saint-Germain”, ha dit el nou membre dels despatxos blaugrana per defensar-se. A més, ha afegit que la seva missió en els últims mesos ha estat “analitzar el funcionament dels clubs”. 

El club confia en la figura d’Abidal per recuperar el tron del futbol europeu. La primera experiència en una secretaria tècnica de l’exjugador francès arriba avalada per la plantilla: “Conec molt bé el vestidor, l’actitud dels jugadors i també el dia dia de la gestió i els contractes”.

Un dels punts forts de la nova aposta pel club és, com reconeix ell mateix, tot el que ha acumulat en la seva dilatada experiència com a professional: “A més dels contactes que pugui tenir, vull transmetre els meus valors i compartir-los amb els jugadors”. 

En el despatx d’Abidal hi ha una sèrie de carpetes que haurà de tancar abans de l’estiu. El nou encarregat dels fitxatges a Can Barça no ha volgut destapar els pròxims passos del club, tot i que sí ha assegurat que no tenen pensat fitxar un davanter: “Volem tenir un equip potent i no vull entrar en un debat amb Griezmann perquè el més important és la planificació”.

Anar a la font
Aleix Torres

Powered by WPeMatico

Translate »