Ábalos nega problemes a l’Aeroport del Prat: “Ha estat l’agost més tranquil dels últims anys”

El ministre de Foment en funcions, José Luís Ábalos, considera que la vaga indefinida d’aquest estiu del personal de seguretat a l’Aeroport de Barcelona-El Prat Josep Tarradellas no ha provocat problemes. De fet, segons ha assegurat el ministre aquest dijous, al Prat hi ha hagut menys protestes que altres estius i han provocat poques incidències. “Ha estat l’agost més tranquil dels últims anys”, ha subratllat en una compareixença a la comissió de Foment del Congrés. “Hi ha hagut menys conflicitivat i bastanta normalitat”, ha dit.

Ábalos compareixia per parlar de les vagues a l’aeroport de Barcelona i de Renfe i ha defensat la resposta del govern espanyol per minimitzar les incidències sobre els viatgers. El ministre en funcions ha admès que els serveis mínims eren “excessivament prudents” i s’ha mostrat obert a revisar-los en futures vagues. 

ERC i JxCat han retret al titular de Foment la manca d’inversió tant a Rodalies com al Prat i han vinculat les vagues a la poca inversió. “Això té coneqüències no només en la qualitat que s’ofereix als usuaris sino també en les condicions laborals dels treballadors”, ha lamentat el diputat Sergi Miquel (JxCat). “Clar que la manca d’inversió hi té alguna cosa a veure. Hem vist vagues dels treballadors de gairebé tots el serveis que s’ofereixen al Prat”, ha subratllat Gerard Gómez del Moral (ERC).

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: