Abacus preveu uns ingressos de 89,10 milions d’euros el 2018

Rate this post

Abacus cooperativa va assolir una xifra de vendes de 89,10 milions d’euros l’any 2017. Aquestes dades suposen el manteniment de les vendes de la cooperativa en xifres similars a les de l’any anterior, que van ser de 89,67 milions d’euros. Aquestes xifres de vendes són resultat d’un important increment de les vendes a traves del canal online d’Abacus de gairebé el 30,5% i l’ increment de les vendes a la comunitat educativa. Cal destacar també el fort creixement en les vendes de llibre infantil, que ha estat del 9,30%. Per l’any 2018, la cooperativa preveu un creixement de les vendes per sobre del 4% fins a arribar als 92,85 milions d’euros.

El director general d’Abacus cooperativa, Miquel Àngel Oliva, destaca que “el model de compartir comunitat amb els més de 900.000 sòcies i sòcies ha permès mantenir el ritme de vendes de l’any passat, quan el sector i el comerç en general han patit severes caigudes generalitzades del consum a partir del mes d’agost del 2017 .”

Sobre Abacus cooperativa

Fundada l’any 1968, Abacus és una comunitat ciutadana de socis i sòcies de consum i de treball amb mes de 900.0000 socis i sòcies, sota el model  cooperatiu. Amb la voluntat de transformar l’experiència i el consum cultural, educatiu i de lleure de manera col·laborativa, responsable i sostenible. Abacus aposta per dinamitzar el territori amb els seus 47 establiments a Catalunya, València i Balears. La cooperativa és un referent de confiança que busca l’equilibri entre l’impacte econòmic i el social de la seva activitat, apostant per la gestió amb equitat, participació i sostenibilitat.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »