A Telecinco demanen que els reis estiuegin a la Costa Brava “aunque les moleste”

Rate this post

En absència d’Ana Rosa Quintana, el seu matinal de Telecinco planteja idees noves per solucionar el problema català. Ho ha fet Javier Negre, el tertulià d’El Mundo que va assenyalar nou mestres catalans de Sant Andreu de la Barca, linxant-los amb foto inclosa, abans que la causa per humiliar fills de guàrdies civils fos arxivada en la major part.  Aleshores sectors independentistes van difondre imatges de la vida privada de Javier Negre que es va presentar com una víctima al programa que el pagava, Espejo público.

periodista el mu8ndo A3

Antena 3

Javier Negre va fer mèrits perquè Ana Rosa el fitxés i li va arrabassar a Susanna Griso el tertulià. Ara a Telecinco amb Joaquín Prat, després de connectar amb la Rambla per l’homenatge a les víctimes del 17-A i sobre com serà rebut el monarca a Barcelona, Negre ha dit: “Me gusta mucho Mallorca pero creo que los reyes deberían veranear en la Costa Brava que es maravillosa, por mucho que les moleste a los de las crucecitas amarillas que al final homenajean a golpistas. No tiene que ser extraño que el rey vaya a Catalunya. Yo como español pido que veraneen allí”.

javier negre Telecinco

Telecinco

Una altra tertuliana, Alicia Gutiérrez que es proclama republicana, li aclareix: “Lo que nos faltaba, desmontar el Palacio de Marivent piedra a piedra y colocarlo en Catalunya, como los palacios medievales que compraban multimillionarios para llevárselos a Estados Unidos”. Joaquín Prat mediava a l’estil AR: “Hay una parte de Catalunya que está harta con los que muestran sus anhelos políticos”. I donava pas a la meteoròloga de Mediaset per parlar del temps.

letizia biquini fortuna Youtube

Youtube

Letícia i Felip a les aigües de Cadaqués? Poden fer-ho, no hi ha taurons, però banyant-se hi trobaran a una republicana, Pilar Rahola.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »