A partir de l’1 de desembre, l’Escola del Consum de Catalunya només oferirà activitats en els centres educatius

Amb motiu del trasllat de la seu central de l’Agència Catalana del Consum (ACC) al nou Districte Administratiu de la Generalitat, a partir de l’1 de desembre de 2020 i fins al 30 de juny de 2021 les activitats que es realitzaven a les instal·lacions de l’Escola del Consum de Catalunya (ECC) queden suspeses i només es faran en els respectius centres educatius.

L’ECC és un servei públic gratuït creat per l’ACC per tal d’afavorir la presència de l’educació en consum dins de l’àmbit educatiu català, posant al servei de la ciutadania una diversitat d’activitats i tallers d’educació del consum adaptats als diversos col·lectius als quals s’adreça.

D’entre l’oferta de tallers, el professorat pot escollir-ne la temàtica, segons les seves preferències i d’acord amb el nivell educatiu de l’alumnat (Educació primària, ESO, Batxillerat, Cicles formatius, Educació especial, etc.).

El professorat interessat a sol·licitar tallers de consum en el seu centre educatiu, pot fer-ho mitjançant el formulari de sol·licitud de l’Escola.

gencat.cat – consum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: