A les portes d’una nova tongada de pluges

Rate this post

De bon matí hi haurà núvols baixos a bona part del país. Amb el pas de les hores s’aniran trencant, tot i que no acabaran de desaparèixer del litoral i prelitoral, on poden caure alguns plugims intermitents. Per tant, durant les hores centrals del dia hi haurà més estones de sol a l’interior. Ara bé, durant la tarda creixeran nuvolades i fins i tot caurà algun ruixat a punts del Pirineu i del Prepirineu.

Tot i el cel mig ennuvolat del migdia, es mantindrà l’ambient suau i fins i tot calorós. Tal com ja va passar ahir, els termòmetres s’enfilaran fins als 23 a 28 ºC a la majoria de comarques, mentre que al litoral la sensació de xafogor serà marcada.

Demà el canvi de temps es començarà a notar. Els núvols s’aniran fent cada vegada més abundants, sobretot a partir de migdia. A més, al llarg de bona part de la jornada podran caure ruixats aïllats localment moderats a qualsevol punt del territori, més probables a prop del litoral. A partir del vespre arribarà una tongada de pluges per l’oest i el sud que durant la nit de diumenge a dilluns escombraran tot el país.

Aquest canvi de temps encara s’allargarà de cara a dilluns. Sembla que començarem la setmana amb nuvolositat abudants i amb xàfecs a qualsevol punt, si bé a partir de migdia aniran minvant per ponent i pel sud. Amb tot, la temperatura tendirà a baixar una mica.

Anar a la font

Powered by WPeMatico

Translate »