A Joan Carles li surt competència: demanen un test de paternitat al rei emèrit belga

Rate this post

El rei Joan Carles no té el patrimoni exclusiu dels embolics de faldilles, amants extramatrimonials i rumors de paternitats foscos i sòrdids. En la monarquia europea hi ha un altre macho alfa que li planta cara al rei emèrit espanyol pel que fa a polèmiques eròtico-festives. Ens referim a Albert II, pare de Felip I de Bèlgica, que pot provocar un daltabaix com es confirmin uns resultats que li obliguen a fer-se.

alberto de belgica gtres

GTRES

La justícia belga ha ordenat al rei emèrit que es faci un test de paternitat en un període màxim de tres mesos per saber si és el pare de Delphine Boël, una dona que fa dos anys va engegar una batalla judicial per demostrar que és filla il·legítima del monarca.

delphine boel gtres

GTRES

Un cop s’ha demostrat que l’empresari Jacques Boël no és el pare biològic de l’artista, ara el Tribunal d’Apel·lació ha pres una mesura que posa contra l’espasa i la paret el monarca. Si s’hi nega, els donarà arguments de sobres a la defensa de Boël per creure que va tenir una aventura extramatrimonial amb la mare de Boël, la baronessa Sybille de Sélys Longchamps. De moment, Albert II ha rebutjat totes les peticions d’anàlisi que li han demanat.

alberto i paola belgica gtres

GTRES

L’any 2014, el rei emèrit belga va admetre en una entrevista televisiva que el seu matrimoni va passar per uns moments difícils, però la confirmació d’aquesta paternitat podria suposar un daltabaix molt més greu que no la “petita crisi” que assegura que va passar el seu matrimoni. La mare de la demandant va trencar el seu silenci quan va donar detalls d’una relació que assegura que va mantenir amb Albert II quan aquest i la seva dona, la reina Paola, van estar a tocar del divorci, els anys 1969 i 1976, difonent, a més, fotografies d’una aleshores jove Delphine al costat del  monarca.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »