A casa de Piqué, Shakira és qui té la paella pel mànec

Rate this post

Quan un veu la planta que té Gerard Piqué és immediat pensar que està ben alimentat. O com dirien moltes àvies: “Aquest nen em menja molt bé”. Doncs ara l’expressió li diu cada nit Shakira al seu central de capçalera. Sí, segur que també hi té a veure la genètica. Però una bona dieta en un esportista d’elit és funamental. I Piqué ho sap. Però ho sap ara. Perquè en un acte de patrocini del Barça, Piqué ha reconegut que quan va començar la seva carrera “menjava molt malament: patates fregides, xocolata…, però amb el temps he après que menjar bé és molt important per millorar el rendiment i no patir lesions”. S’imaginen un Piqué que hagués continuat menjant xips i cacau com si no hi hagués un demà? Seria un Piquetón, i no va amb segones.

El ‘3’ del Barça, però, ha reconegut que “Sóc un desastre a la cuina. La meva dona està aprenent a cuinar”. O sigui que el ‘cuinetes’ de cals Piqué-Mebarak és la Shakira. És qui té la paella pel mànec, i literalment. Piqué amb prou feines fa un ou ferrat. La mateixa cantant ja ha donat mostres a les xarxes socials dels seus progressos entre fogons, com quan va estrenar-se en el dolç món de les galetes del senyor de gingebre.

Queda per saber si Shakira cuinarà plats exclusivament de la dieta mediterrània o si el menú incorporarà plats típics de la gastronomia colombiana, com bandeja paisa (amb arròs, frijoles, ou i plàtan, entre d’altres ingredients) o ajiaco (una crema de llegums i papes).

El central del Barça sap, com ell mateix ha dit en l’acte d’avui, que “si menges bé et recuperes millor i així tenim menys risc de patir lesions. És molt important menjar bé per estar sa”. Ara només cal que els plats que cuina Shakira se’ls mengin i no els facin servir com a joc eròtico-festiu. Mirin què passava al videoclip de la cantant colombiana “Me enamoré”, cançó dedicada al seu Geri. Entre allò de “qué boca más redondita” i allò de “me gusta esa barbita”, Shakira es va llençant spaguetti a la bolonyesa amb l’home que té al davant… Ho trobaran a partir de l’1’23” i fins a l’1’47”.

Ja informàvem a En Blau que Gerard Piqué obrirà pròximament un restaurant que es dirà Blue Spot, i que estarà al costat de l’hotel W. Potser posarà Shakira de cap de cuina. Per si de cas, els que segueixen les passes de la mare semblen ser Milan i Sasha. El seu pare també ha reconegut que “els nens estan fent un curs de xefs perquè és important que mengin bé”

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »