Traslladen a Tolosa l’esquiador accidentat al Tarter

L’esquiador que aquest dimecres a la tarda va patir un accident a la pista L’Esquirol del Tarter ha estat traslladat a Tolosa per ser tractat de les lesions maxilo-facials que es va fer en picar, de cap, contra la base de formigó d’un canó de neu. L’home, resident de 50 anys, no duia casc almenys en el moment del xoc, l’origen del qual s’ha d’acabar de determinar.

Inicialment es temia que les lesions poguessin ser molt greus per la naturalesa del cop i l’aparatositat de la sang que feia brollar les ferides sofertes. L’esquiador va ser traslladat inicialment al centre mèdic de l’estació. I una vegada estabilitzat, l’helicòpter se’l va endur cap a l’hospital, on se li van fer més proves que van permetre reduir les primeres temences. Es va acabar diagnosticant un traumatisme facial. Ja era clar poc després de l’arribada del pacient al centre sanitari que no hi havia ni perill per a la vida de l’home ni risc de lesions neurològiques.

Una imatge del Tarter aquest dimecres.

Relacionat

Després d’unes hores d’observació i de diversos contactes mèdics, per tal d’oferir un millor tractament al lesionat, d’origen francès, i vist que al Principat el tractament de les lesions maxilo-facials no se sol fer, es va acordar el trasllat del pacient cap a l’hospital de Purpan perquè s’adoptin les solucions quirúrgiques o de qualsevol altra mena escaients per a la reducció i solució de les lesions que l’esquiador es va fer.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *