La Universitat d’Andorra estrena màster en Educació al setembre

La Universitat d’Andorra (UdA) estrenarà aquest setembre, amb l’inici del curs 2021-2022, el nou màster en Educació. La nova titulació s’afegeix al conjunt de formacions que també s’iniciaran pròximament. La formació constarà de diferents itineraris que es poden cursar de manera independent, i té dos recorreguts diferenciats en funció de si s’hi accedeix des del bàtxelor en Ciències de l’educació o qualsevol altra.

El màster en Educació correspon a una titulació de segon cicle universitari i tindrà una càrrega lectiva de 120 crèdits. El curs s’impartirà en modalitat semipresencial, així es podrà compatibilitzar amb l’activitat professional. El seu objectiu principal és formar els estudiants de l’àmbit de l’educació amb el nivell d’especialització necessari per dissenyar programes sobre cultura  democràtica i d’educació en Drets Humans dirigits a institucions educatives i socials.

A més, depenent dels itineraris, els estudiants podran exercir la docència a la segona ensenyança i el batxillerat, dedicar-se a la investigació educativa o continuar els estudis de doctorat, entre altres. El propòsit final és millorar la formació de la ciutadania del país.

El màster seguirà el nou model educatiu de l’UdA, una metodologia basada en l’assoliment de competències i que elimina el concepte clàssic d’assignatura. D’aquesta manera es van assolint els resultats d’aprenentatge que condueixen a l’adquisició de les competències específiques i transversals. Aquesta formació ja ha obtingut l’acreditació favorable de  l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior d’Andorra i s’ha aprovat el pla d’estudis per part del Govern.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *